Glas, Porselein en Aardewerk

Bij ons bedrijf bieden we de mogelijkheid om glas, porselein en aardewerk te bedrukken met uw logo of ontwerp. We maken gebruik van een speciale techniek waarbij het logo wordt aangebracht door middel van een transfer. Deze techniek maakt het mogelijk om het logo in één of meerdere kleuren aan te brengen op de gewenste producten. Het bijzondere aan deze methode is dat na het aanbrengen van het logo, de producten worden ingebrand bij temperaturen variërend van ongeveer 600 tot 800 graden Celsius. Dit zorgt voor een duurzame en krasvaste bedrukking, zelfs na herhaaldelijk gebruik en wassen.

We bieden een breed scala aan merken, waaronder gerenommeerde namen zoals Maastricht porselein, Mammoet, Da Vinci en Royal Leerdam, Walküre porselein. Daarnaast hebben we enkele promotiekwaliteit keramische producten in ons programma, die scherp geprijsd zijn en perfect zijn voor marketingcampagnes en evenementen.

Als u specifieke voorkeuren heeft voor glas- en porseleinmerken of als u uw eigen glas- en porseleinproducten wilt aanleveren, staan wij tot uw dienst om aan uw unieke behoeften te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze bedrukkingsmogelijkheden en productaanbod.

Glas en Keramiek